Smochine uscate în vin roșu
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, smochine de misiune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie, Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie, și Smochine Uscate Braconate În Vin Alb Și Reducerea Sucului De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți smochinele într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 litri. Aduceți vinul cu zahăr și zesturi la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi turnați peste smochine (smochinele nu vor fi acoperite de lichid).
Coaceți smochinele, neacoperite, amestecând ocazional, până când smochinele au absorbit aproximativ două treimi din lichid și sunt foarte fragede, dar își păstrează forma, 50 până la 60 de minute.
Puneți o foaie de pergament direct pe smochine, presându-le în lichid, apoi lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Serviți smochinele cu un pic de sucuri și mici linguri de înghețată, toate stropite cu sirop de oțet de Sherry.
Figurile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Figurile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.