Smochine Uscate Souvlaki
Uscate Fig Souvlaki ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastourma, brânză feta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Smochine Uscate Souvlaki, Crostini De Smochine La Cuptor, și Newtoni De Smochine De Casă.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați tulpina din partea de sus a fiecărei smochine, apoi tăiați drept în jos din Centrul de sus pentru a face o fantă de 3/4 inch adâncime, 1/2 inch lungime în fig. Umpleți fanta în fiecare Smochină cu cub de brânză feta, apoi apăsați deschiderea închisă.
Așezați 1 felie de pastourma pe suprafața de lucru; deasupra cu frunze de salvie.
Așezați smochinul umplut la 1 capăt și rotiți-l pentru a închide fig. Asigurați-vă cu scobitoare. Repetați cu pastourma rămasă, salvie și smochine. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Aranjați pe farfurie, acoperiți bine cu folie de plastic și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.
Se toarnă suficient ulei în tigaie mare pentru a acoperi fundul.
Se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați smochine. Gatiti pana cand pastourma incepe sa fie crocanta, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platou mare.