Smochine umplute într-o pătură
Nevoie de un fără gluten și hor d ' oeuvre primar? Smochinele umplute într-o pătură ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, prosciutto, smochine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Smochine într-o pătură, Smochine în pătură cu brânză de capră, și Smochine în pătură cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați afinele și amestecați-le în brânza de capră.
Tăiați vârfurile caiselor și folosiți degetul pentru a deschide o gaură. Umpleți o caisă cu o parte din amestecul de brânză, apoi împingeți o stafidă în ea. Umpleți o smochină cu puțină brânză, apoi împingeți caisul în ea. Repetați până când toate fructele au fost folosite. Feliați feliile de prosciutto pe jumătate pe lungime și înfășurați o felie în jurul fiecărei smochine.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când prosciutto s-a rumenit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească puțin înainte de servire.