Smochine prăjite și capere cu linte crocantă

Smochine prăjite și capere cu linte crocantă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Smochinele prăjite și caperele cu linte crocantă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați linte, zară, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Linte roșie picantă cu capere și coacăze, Linte Cu Capere, Nuci, Ulei De Nucă Și Mentă, și Somon sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
1
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei de arahide într-o oală mare și grea la foc mediu până când temperatura atinge 365 de grade F pe un termometru cu bomboane. Între timp, turnați Zara într-un castron larg puțin adânc; adăugați un vârf de sare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Ulei De ArahideUlei De Arahide
BomboaneBomboane
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Combinați făina și grișul într-un castron larg separat; adăugați un vârf de piper negru și lăsați-l deoparte. Tapetați 1 foaie mare de copt cu hârtie pergament și alta cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Folosiți o lingură cu fante pentru a înmuia pene de smochine în zară, apoi transferați smochinul umed în amestecul de făină. Nu lăsați lingura să atingă făina. Folosind o singură mână rulați marginile smochinului în amestecul de făină; acoperindu-l pe toate părțile. Folosind aceeași mână ridicați smochinul pâine, atingând-o pe marginea vasului pentru a îndepărta excesul de făină; transferați pe foaia de copt căptușită cu pergament. Rețineți că veți avea o mână curată. Urmați această procedură de panificare, păstrând o mână curată pe tot parcursul, până când toate smochinele sunt panificate. Lucrând cu doar câteva la un moment dat, prăjiți smochinele pane în uleiul fierbinte fără a se aglomera. Se prăjește netulburat, până se instalează o crustă aurie palidă, aproximativ 2 minute. Folosind clești, întoarceți foarte ușor orice bucăți care altfel nu se vor rumeni în partea de sus, dar nu le deranjați prea mult, deoarece pâinea crocantă este fragilă. Odată aurii, ridicați bucățile cu clești sau cu un skimmer de plasă, lăsând uleiul să picure înapoi în tigaie pentru o clipă, apoi așezați ușor pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu smochinele rămase.În timp ce uleiul este încă fierbinte, așezați caperele într-o sită cu ochiuri fine, cu mâner lung, rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Lapte BătutLapte Bătut
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
CapereCapere
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SmochineSmochine
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SkimmerSkimmer
SitaSita
CleșteClește
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați sita în ulei, având grijă ca caperele să fie scufundate complet, dar mânerul sitei atârnă peste marginea tigaiei și se așează bine singur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
4
Lăsați caperele să devină destul de clare, aproximativ 2 minute. Apoi, folosind o mănușă de cuptor, dacă este necesar, ridicați sita în sus pentru a lăsa uleiul să se scurgă, apoi aruncați caperele prăjite pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie cu figs.To serviți: împrăștiați lintea crocantă pe o farfurie de servire, deasupra cu smochine și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CapereCapere
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor MittCuptor Mitt
SitaSita
5
Serviți în comun cu furculițe și șervețele, cât este încă fierbinte.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista