Smochine prăjite și capere cu linte crocantă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Smochinele prăjite și caperele cu linte crocantă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați linte, zară, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Linte roșie picantă cu capere și coacăze, Linte Cu Capere, Nuci, Ulei De Nucă Și Mentă, și Somon sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei de arahide într-o oală mare și grea la foc mediu până când temperatura atinge 365 de grade F pe un termometru cu bomboane. Între timp, turnați Zara într-un castron larg puțin adânc; adăugați un vârf de sare și dați deoparte.
Combinați făina și grișul într-un castron larg separat; adăugați un vârf de piper negru și lăsați-l deoparte. Tapetați 1 foaie mare de copt cu hârtie pergament și alta cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Folosiți o lingură cu fante pentru a înmuia pene de smochine în zară, apoi transferați smochinul umed în amestecul de făină. Nu lăsați lingura să atingă făina. Folosind o singură mână rulați marginile smochinului în amestecul de făină; acoperindu-l pe toate părțile. Folosind aceeași mână ridicați smochinul pâine, atingând-o pe marginea vasului pentru a îndepărta excesul de făină; transferați pe foaia de copt căptușită cu pergament. Rețineți că veți avea o mână curată. Urmați această procedură de panificare, păstrând o mână curată pe tot parcursul, până când toate smochinele sunt panificate. Lucrând cu doar câteva la un moment dat, prăjiți smochinele pane în uleiul fierbinte fără a se aglomera. Se prăjește netulburat, până se instalează o crustă aurie palidă, aproximativ 2 minute. Folosind clești, întoarceți foarte ușor orice bucăți care altfel nu se vor rumeni în partea de sus, dar nu le deranjați prea mult, deoarece pâinea crocantă este fragilă. Odată aurii, ridicați bucățile cu clești sau cu un skimmer de plasă, lăsând uleiul să picure înapoi în tigaie pentru o clipă, apoi așezați ușor pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu smochinele rămase.În timp ce uleiul este încă fierbinte, așezați caperele într-o sită cu ochiuri fine, cu mâner lung, rezistentă la căldură.
Așezați sita în ulei, având grijă ca caperele să fie scufundate complet, dar mânerul sitei atârnă peste marginea tigaiei și se așează bine singur.
Lăsați caperele să devină destul de clare, aproximativ 2 minute. Apoi, folosind o mănușă de cuptor, dacă este necesar, ridicați sita în sus pentru a lăsa uleiul să se scurgă, apoi aruncați caperele prăjite pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie cu figs.To serviți: împrăștiați lintea crocantă pe o farfurie de servire, deasupra cu smochine și capere.
Serviți în comun cu furculițe și șervețele, cât este încă fierbinte.