Smochin Negru de misiune și sos de Port de ceapă dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Black Mission Fig și Sweet Onion Port Sauce. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de pui, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Misiunea Neagră Fig Jam, Brioșe Negre Cu Smochine De Misiune, și Negru Misiune Fig Tarta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați port, 2 căni de bulion de pui, smochinele și anasonul stelat. Se fierbe la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați și aruncați anasonul stelar.
Amestec pur într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă într-o cratiță la foc mic.
Bateți untul, oțetul, sarea după gust și o cantitate generoasă de piper. Dacă sosul este prea gros, subțire cu puțin mai mult bulion de pui.