Slănină VELVEETA și baie de ceapă verde
VELVEETA Bacon și ceapă verde Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă knudsen, ceapă verde, Velveeta circulatorși o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Încercați Slănină VELVEETA și baie de ceapă verde, Spaghete picante de pui VELVEETA cu slănină, și Bacon Și Ceapă Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă VELVEETA, ceapa și slănina într-un castron mare cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită, amestecând după 3 min.
Se servește cu legume proaspete tăiate asortate sau biscuiți.