Slow Cooker Mezeluri Florentine
Slow Cooker mezeluri Florentine necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 140 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz lent varză acră și cârnați, Cârnați și ardei cu aragaz lent, și Aragaz lent fasole roșie și cârnați.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul aragazului lent cu spray de legume antiaderent.
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sfărâmă și se fierbe cârnații până se rumenesc.
Așezați cârnații în aragazul lent.
Adăugați spanac și ciuperci. Se amestecă pentru a combina.
Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele până se amestecă.
Se toarnă peste amestecul de cârnați. Acoperiți și gătiți la 4 până la 6 ore. Cu cinci minute înainte de servire, acoperiți cu brânză Cheddar. Recuperați pentru a topi brânza.