Slow-Cooker Chile-Tacos De Pui
Slow-Cooker Chile-Tacos de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 117 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei iute, sos enchilada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Slow-Cooker Chile-Tacos De Pui, Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent, și Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți coapsele de pui în aragaz.
Se presară cu amestec de condimente taco și zahăr brun; aruncați pentru a acoperi.
Se amestecă ardei iute verde, porumb și 1/2 cană din sosul enchilada. Puneți la frigider sosul enchilada rămas.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore.
Așezați puiul pe tăbliță; folosiți 2 furculițe pentru a trage puiul în bucăți. Întoarceți puiul la aragaz. Se amestecă ceapa verde. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute.
Încălziți sosul enchilada rămas.
Serviți amestecul de pui în coji de taco cu salată, roșii și sos cald enchilada.