Slow Cooker Cheesecake
Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1270 calorii, 20g de proteine, și 57G de grăsime. Un amestec de amidon de porumb, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesecake de căpșuni cu aragaz lent pentru doi, Cheesecake Cu Zahăr Brun Cu Aragaz Lent, și Scăzut De Calorii Slow Cooker Dovleac Cheesecake.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puree ricotta într-un robot de bucătărie până la neted. Răzuind părțile laterale.
Adăugați zahărul și piureul timp de aproximativ 1 minut, astfel încât să nu fie granulat.
Adăugați ouăle, vanilia, coaja de portocală și sarea. Puree până la neted și combinat.
Așezați un castron mic în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri și așezați o farfurie mică deasupra bolului.
Așezați crusta de plăcintă deasupra farfuriei și turnați umplutura în crusta de plăcintă.
Așezați 4 prosoape de hârtie peste partea superioară a bolului aragazului lent, asigurându-vă că nu lăsați prosoapele să atingă partea superioară a cheesecake-ului. Asigurați-vă cu capacul și gătiți la setare ridicată timp de 1 1/2 ore sau până la setare.
Se scoate din aragazul lent și se lasă să stea 30 de minute, apoi se dă la frigider 30 de minute sau până se răcește.
Într-o oală mică, amestecați împreună sucul de piersici rezervat, sucul de portocale, amidonul de porumb, zahărul și sarea. Se amestecă piersicile tocate și se încălzește la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul se ingroasa aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se servește cald peste o felie de cheesecake.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Așezați crusta de plăcintă într-un vas de copt sau o tigaie suficient de mare pentru a găzdui cositorul de plăcintă.
Se toarnă umplutura în crustă.
Adăugați aproximativ 1 inch de apă caldă în fundul vasului de copt și acoperiți cu folie. Folosind o frigăruie, străpungeți aproximativ 12 găuri în folie pentru a permite aerisirea aburului.
Coaceți timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când se pune cheesecake.
Scoateți cheesecake-ul din Baia de apă și lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 30 de minute. Apoi puneți-l la frigider timp de 30 de minute sau până la răcire.