Slow Cooker Catel De Usturoi Pui
Reteta Slow Cooker catel de usturoi pui se poate face în aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. Acest fel principal are 295 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Aragaz lent 40 cățel de usturoi pui, 40 Cățel De Usturoi Pui, și Catel De Usturoi Pui.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și țelina într-un 5-qt. aragaz lent.
Presărați puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, pui brun în ulei în loturi; transferați în aragaz lent.
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când sucurile de pui curg limpede.