Slow-aragaz Veggie iubitor de Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, bulion de legume din carton, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Sosul de spaghete cu aragaz lent al iubitorului de carne, Minestrone De Quinoa Cu Aragaz Lent, și Supă Minestrone Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați bulion, roșii, fasole lima, ceapă, morcovi, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Fasole Lima
Tomate
Morcov
Usturoi
Ceapă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore. Se amestecă pastele, dovleceii și dovleceii galbeni. Acoperiți; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand legumele sunt fragede. Top porții individuale cu pesto și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză
Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.