Slow-aragaz veggie Lover ' s Minestrone

Slow-aragaz veggie Lover ' s Minestrone
Slow-aragaz Veggie iubitor de Minestrone ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, bulion de legume din carton, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Sosul de spaghete cu aragaz lent al iubitorului de carne, Minestrone De Quinoa Cu Aragaz Lent, și Supă Minestrone Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați bulion, roșii, fasole lima, ceapă, morcovi, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Fasole LimaFasole Lima
TomateTomate
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore. Se amestecă pastele, dovleceii și dovleceii galbeni. Acoperiți; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand legumele sunt fragede. Top porții individuale cu pesto și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista