Slow-Aragaz Ușor Italiană Cârnați Supa De Legume

Slow-Aragaz Ușor Italiană Cârnați Supa De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de legume cu cârnați italieni cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut, frunze de dafin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Ușor Italiană Cârnați Supa De Legume, Aragaz lent cârnați italieni, carne de vită și Ragu de legume, și Supă de legume italiană cu aragaz lent cu fasole albă.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnati in tigaie mare pana nu mai roz, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgere. În aragazul lent de 3 1/2 sau 4 litri, combinați cârnații fierți și toate ingredientele rămase, cu excepția dovlecelului și a brânzei; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 9 ore.
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți și aruncați frunza de dafin din supă. Amestecați ușor dovleceii. Acoperiți; gătiți încă 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Pentru a servi, supa de oală în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista