Slow-Aragaz Italian Tocat Carne De Vită Sandwich-Uri
Slow-aragaz italian tocat carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 569 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, sos balsamic de vinetă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow-Aragaz Italian Tocat Carne De Vită Hoagies, Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită, și Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea cu făină până când este acoperită uniform; puneți în aragaz lent.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția pansamentului, rulourilor și brânzei; acoperiți cu capac.
Gatiti la 8-10 ore (sau la 4-6 ore).
Adăugați pansament la ingrediente în aragaz lent; se amestecă. Tăiați carnea cu furculiță. Umpleți rulourile cu amestec de carne; top cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.