Slow-aragaz carne de vită Stroganoff (gătit pentru 2)

Rețeta Slow-Cooker Stroganoff de vită (gătit pentru 2) ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 8 ore și 10 minute. Această rețetă face 2 porții cu 569 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de smântână, supă de ciuperci aurii condensate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent fără carne de vită la grătar, și 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent.
Instrucțiuni
În 2 1/2-la 3 1/2-quart aragaz lent, se amestecă carne de vită, ceapă, supă, ciuperci și piper.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de vită este foarte fragedă.
Se amestecă smântâna în amestecul de vită.
Se servește peste tăiței.