Slow-aragaz Bacon afumat și hrean Dip

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Slow-aragaz Bacon afumat și hrean Dip ar putea fi o rețetă spectaculoasă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, hrean, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Aragaz Lent : Supă De Mazăre Fumurie, și Amestec De Gustări Fumurii Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul, ceapa, crema de brânză, Gruyul de brânză și jumătate și jumătate în aragazul lent de 1 1/2 litru.
Acoperiți și gătiți la foc mic 2 1/2 până la 3 ore sau până când amestecul este fierbinte.
Se amestecă slănina, hreanul și pătrunjelul. Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 15 minute sau până când amestecul este fierbinte.
Serviți cu cuburi de pâine sau biscuiți pentru scufundare.