Slaw peste noapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de semințe de muștar, ardei gras, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Slaw Peste Noapte, Slaw Peste Noapte, și Spectaculos Peste Noapte Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 6 căni de varză mărunțită și următoarele 4 ingrediente într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Amestecați împreună zahărul și următoarele 7 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură; se răcește complet.
4
Se toarnă pansament peste amestecul de varză; aruncă bine. Acoperiți și răciți 8 ore. Aruncați cu brânză feta chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Varză
5
* 1 (16 uncii) pachet slaw mix poate fi înlocuit cu varză mărunțită și morcov.