Slaw Asiatic picant-dulce cu daikon murat

Slaw Asiatic picant-dulce cu daikon murat
Picant-dulce din Asia Slaw cu Murat Daikon este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute serrano, ulei de susan, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, Glisoare asiatice de chiftele de pui cu morcov murat și Daikon, și Ahi ton cu dulce și picant asiatice Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați daikon pe lungime în 1/2-in. felii, apoi stivuiți și tăiați în 1/2-in. cuburi. Aruncați cu sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea aproximativ 2 ore, amestecând ocazional, pentru a extrage umezeala. Clătiți bine daikon și scurgeți. În castron, amestecați zahărul cu oțet până se dizolvă, apoi amestecați daikon, ulei și ardei iute. Se răcește, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți daikon, rezervând lichid de decapare și aruncați ardeii iute. Într-un castron mare, aruncați împreună varza napa, ceapa, semințele de susan și daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ridiche DaikonRidiche Daikon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați 1/2 cană de lichid de decapare (sau mai mult dacă doriți) și aruncați pentru a acoperi.
5
Se amestecă varza roșie cu o aruncare rapidă, astfel încât culoarea sa să nu sângereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista