Slaw Asiatic picant-dulce cu daikon murat

Slaw Asiatic picant-dulce cu daikon murat
Picant-dulce din Asia Slaw cu Murat Daikon este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute serrano, ulei de susan, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, Glisoare asiatice de chiftele de pui cu morcov murat și Daikon, și Ahi ton cu dulce și picant asiatice Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați daikon pe lungime în 1/2-in. felii, apoi stivuiți și tăiați în 1/2-in. cuburi. Aruncați cu sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea aproximativ 2 ore, amestecând ocazional, pentru a extrage umezeala. Clătiți bine daikon și scurgeți. În castron, amestecați zahărul cu oțet până se dizolvă, apoi amestecați daikon, ulei și ardei iute. Se răcește, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți daikon, rezervând lichid de decapare și aruncați ardeii iute. Într-un castron mare, aruncați împreună varza napa, ceapa, semințele de susan și daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/2 cană de lichid de decapare (sau mai mult dacă doriți) și aruncați pentru a acoperi.
5
Se amestecă varza roșie cu o aruncare rapidă, astfel încât culoarea sa să nu sângereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista