Skillet Tamale Pie
Skillet Tamale Pie este un fără gluten felul principal. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Skillet Tamale Pie, și Skillet Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie rezistentă la cuptor de 11 până la 12 inci (2 până la 3 inci. adâncime, capacitate de 2 1/2 până la 3 litri) la foc mare, amestecați ceapa, carnea de vită, pudra de chili și semințele de chimen până când carnea de vită se sfărâmă și se rumeneste ușor, 6 până la 8 minute.
Adăugați roșii (inclusiv sucuri), porumb și măsline; aduceți la fierbere, amestecând ocazional.
Se adaugă sare după gust.
Între timp, într-un castron, amestecați împreună oul, albușul de ou, 1/2 cană de brânză, laptele, făina de porumb, praful de copt și 1/4 linguriță de sare până se omogenizează bine (amestecul va fi subțire).
Se toarnă uniform peste amestecul de carne fierbinte.
Presărați uniform cu restul de 1 cană de brânză.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când partea superioară se simte fermă când este atinsă ușor, aproximativ 15 minute. Scoateți porții cu o lingură mare.
Se adaugă sare după gust.