Skillet Tamale Pie

Skillet Tamale Pie
Skillet Tamale Pie este un fără gluten felul principal. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Skillet Tamale Pie, și Skillet Tamale Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie rezistentă la cuptor de 11 până la 12 inci (2 până la 3 inci. adâncime, capacitate de 2 1/2 până la 3 litri) la foc mare, amestecați ceapa, carnea de vită, pudra de chili și semințele de chimen până când carnea de vită se sfărâmă și se rumeneste ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșii (inclusiv sucuri), porumb și măsline; aduceți la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline
PorumbPorumb
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Între timp, într-un castron, amestecați împreună oul, albușul de ou, 1/2 cană de brânză, laptele, făina de porumb, praful de copt și 1/4 linguriță de sare până se omogenizează bine (amestecul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină De PorumbFăină De Porumb
BrânzăBrânză
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă uniform peste amestecul de carne fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Presărați uniform cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când partea superioară se simte fermă când este atinsă ușor, aproximativ 15 minute. Scoateți porții cu o lingură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista