Skillet Kale și paste de dovleac

Skillet Kale și paste de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Kale și Pumpkin Pastan. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 798 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, fulgi de chili, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Pesto cu semințe de Kale și dovleac, Coaceți pastele de dovleac, Kale și cârnați, și Paste cu dovleac, varză și cârnați afumați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați dovleacul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Împingeți în lateral și adăugați fulgii de șalotă și chili și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 1 minut, apoi adăugați usturoiul și gătiți până se parfumează, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați bulionul și pastele și reglați focul pentru a menține un fierbere viguros și gătiți, amestecând ocazional, până când pastele mai au aproximativ 4 minute pentru a termina și amestecați frunzele de kale. Lăsați pastele să termine de gătit și varza să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
KaleKale
4
Scoateți din tigaie și aruncați cu sucul de lămâie și brânza. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se servește stropit cu ulei de măsline și presărat cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista