Skillet Kale și paste de dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Kale și Pumpkin Pastan. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 798 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, fulgi de chili, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Pesto cu semințe de Kale și dovleac, Coaceți pastele de dovleac, Kale și cârnați, și Paste cu dovleac, varză și cârnați afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați dovleacul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Împingeți în lateral și adăugați fulgii de șalotă și chili și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 1 minut, apoi adăugați usturoiul și gătiți până se parfumează, încă 30 de secunde.
Adăugați bulionul și pastele și reglați focul pentru a menține un fierbere viguros și gătiți, amestecând ocazional, până când pastele mai au aproximativ 4 minute pentru a termina și amestecați frunzele de kale. Lăsați pastele să termine de gătit și varza să se ofilească.
Scoateți din tigaie și aruncați cu sucul de lămâie și brânza. Condimentează după gust.
Se servește stropit cu ulei de măsline și presărat cu mai multă brânză.