Skillet BBQ pui cu Slaw
Skillet BBQ pui cu Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 396 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare kosher, amestec de salată de varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Pui la grătar Italian la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați oțetul, uleiul, mierea, piperul și sarea cu biciul.
Adăugați amestec de salată de varză, ardei gras și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Capac; frigider cel puțin 10 minute.
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de 1/2 inch. Frecați puiul cu usturoi; se presară cu amestec de condimente și sare.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 5 pana la 7 minute, intorcand o data.
Adăugați sos de grătar și apă; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Aruncă slaw. Pe fiecare dintre cele 4 farfurii, Așezați 1 piept de pui și 1 cană de slaw. Lingură 1/4 cană sos peste piept de pui.