Skate Și Spanac De Usturoi

Skate Și Spanac De Usturoi
Spanacul de Skate și usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mănuși usturoi, spanac, grăsime t și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Patina Prăjită Cu Sos De Usturoi Malț, Caramelizat, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sotată la foc mediu, topiți aproximativ 3 T grăsime. Se usucă aripile de skate cu un prosop de hârtie și se presară cu S&P.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De SkateAripi De Skate
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați aripa în tigaie și sotati timp de aproximativ 7 minute, răsturnați odată ce vedeți un pic de culoare și sotati pe cealaltă parte. Nu ar trebui să vedeți roz sau roșeață, dacă o faceți, gătiți-o mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista