Sirop De Bumbleberry
Siropul de Bumbleberry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de mure, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bumbleberry Pie II, Plăcintă Cu Bumbleberry, și Plăcintă Cu Bumbleberry.
Instrucțiuni
Combinați afinele, zmeura, murele și sucul de lămâie într-o oală mare, cu fundul greu.
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când boabele s-au înmuiat și au eliberat majoritatea sucurilor, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de fructe de pădure într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză și așezați peste un castron mare. Lăsați amestecul de boabe să se scurgă complet, aproximativ 2 ore. Aruncați solidele și rezervați lichidul de fructe de pădure.
Combinați zahărul și 2 căni de apă într-o oală cu fund mediu, greu. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până când amestecul ajunge la 230 F.
Adăugați lichidul de boabe și reveniți la fierbere. Se fierbe 5 minute.
Se strecoară siropul printr-o sită într-un castron mare. Se amestecă sucul de lămâie. Siropul poate fi turnat în borcane și prelucrat într-o baie de apă fierbinte. Borcanele conservate se vor păstra până la un an pe raft. În caz contrar, păstrați siropul la frigider până la două luni.