Sirop De Arțar Taffy
Sirop de arțar Taffy necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 226 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar real, bastoane din lemn, zăpadă curată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 148 de mâncăruri și bucătari. Mulți oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este super. Rețete similare includ Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: prăjituri cu cârnați de arțar), și Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Arțar Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Împachetați un castron mare sau un vas de copt plin de zăpadă curată și proaspătă. Neteziți partea superioară a zăpezii și puneți-o în congelator pentru a rămâne rece în timp ce gătiți taffy.
Turnați siropul de arțar într-o cratiță mare, aduceți-l la fierbere și gătiți la foc mediu-mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când un termometru cu bomboane citește între 235 și 245 F (112 până la 118 C), sau o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă.
Se toarnă aproximativ 2 linguri de sirop pe bucată peste zăpadă în linii subțiri de aproximativ 5 centimetri lungime.
Lăsați fâșiile de sirop să se răcească și să devină ferme timp de 3 până la 5 secunde. Trageți fâșiile de bomboane din zăpadă, apoi înfășurați într-o acadea în jurul capătului unui băț de lemn. Mănâncă încă puțin cald.