Sirop De Arțar-Ouă Pocate Și Vafe
Sirop de arțar - ouă Pocate și vafe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 320 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Vafe cu nectarine braconate în sirop de miere de tarhon, Vafe S ' mores cu sirop de arțar Marshmallow, și Vafe de dovleac cu sirop de arțar-mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F și pregătiți fierul de vafe conform producătorului instructions.In într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Într-un castron mic separat, bateți împreună 1 din ouă și zeama.
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se amestecă doar pentru a se combina. Apoi amestecați untul.Gătiți vafele conform instrucțiunilor pentru fierul dvs. de călcat, de obicei aproximativ 4 minute pentru fiecare, scoțându-le pe o foaie de prăjituri din cuptor pentru a se încălzi. În timp ce vafele se gătesc, prăjiți slănina și puneți–o deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.Când vafele sunt gata, începeți ouăle.
Așezați siropul de arțar într-o cratiță mică, cu fețe înalte și aduceți-l la foc mic la foc mediu-mic. Turnați cu grijă 1 din cele 2 ouă rămase (dintr-un ramekin funcționează cel mai bine) și gătiți timp de aproximativ 3 minute, sau până când albul se întărește, folosind o lingură pentru a împinge o parte din sirop peste vârful oului, după cum este necesar. Scoateți ușor oul din oală cu o lingură pliată și puneți-l deoparte. Repetați cu restul egg.To serviți, așezați o vafă pe o farfurie și acoperiți cu o felie sau 2 de slănină, urmată de 1 ou pocat și un strop de sirop de arțar.Mai multe rețete de ouă pentru brunch pe Food Republic:Jumbo Lump Crab Hash cu Rețetă de ouă Pocate
Bombă De Cartofi Spartă Cu Rețetă De Ouă Prăjite