Sigur.Unt de banane JELL

Sigur.Unt de banane JELL
Sigur.Jell Banana unt este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 5392 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 14,4 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați produse protector, suc de lămâie, pectină de fructe sure-jell și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sigur.Gem de banane cu căpșuni JELL, Sigur.Unt de mere JELL, și Jell-O ciocolată-Unt de arahide Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Mash banane bine. Măsurați exact 4 căni de fructe preparate în saucepot de 6 sau 8 litri. Se amestecă sucul de lămâie și protectorul de fructe în fructele preparate în saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(carton Bloc)(carton Bloc)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se amestecă rapid tot zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
10
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista