Sigur.Unt de banane JELL
Sigur.Jell Banana unt este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 5392 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 14,4 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați produse protector, suc de lămâie, pectină de fructe sure-jell și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sigur.Gem de banane cu căpșuni JELL, Sigur.Unt de mere JELL, și Jell-O ciocolată-Unt de arahide Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Mash banane bine. Măsurați exact 4 căni de fructe preparate în saucepot de 6 sau 8 litri. Se amestecă sucul de lămâie și protectorul de fructe în fructele preparate în saucepot.
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Se amestecă rapid tot zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 5 minute.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)