Sichuan Tofu cu sos de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, oțet de orez, pastă de usturoi chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Sichuan Mapo Tofu / Picant Tofu, Tofu în stil Sichuan cu ciuperci, și Ardei Sichuan și tofu crocant se amestecă pe tăiței Soba de ceai verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tofu în lățime în felii de 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare felie în lățime în bastoane de 1/2 inch cu 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Puneți bucățile într-o pungă cu fermoar și adăugați bulionul de legume, 1 lingură. vin și 1 lingură. sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Lăsați-l să se marineze, întorcând punga la fiecare câteva minute, în timp ce pregătiți legumele și sosul. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați oțeturile, 2 lingurițe. sos de soia, 1 lingura. vin, nectar de agave sau zahăr, pastă de usturoi chili și ulei de susan. Pune deoparte. Curățați și feliați castanele de apă și tăiați fiecare felie în bucăți, aproximativ trei bucăți pe felie. Feliați ceapa verde subțire, separând blaturile verde închis de părțile verde deschis și alb. Pulverizați sau frecați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei și încălziți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Procent De Tequila Blanco
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați feliile de scallion de culoare deschisă, usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Pulverizați din nou tigaia ușor și adăugați tofu și marinada acestuia în tigaie, asigurându-vă că tofu este într-un singur strat. Când marinada s-a evaporat, întoarceți cu grijă tofu (care ar trebui să fie maro deschis pe fund) și gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați amestecul de ceapă verde înapoi în tigaie și gătiți, amestecând încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați castanele de apă și sosul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Adăugați amidon de porumb și apă și fierbeți până se îngroașă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se ia de pe foc și se ornează cu blaturi de ceapă verde.