Sichuan Tofu cu sos de usturoi
Sichuan Tofu cu sos de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, oțet de orez, pastă de usturoi chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Sichuan Mapo Tofu / Picant Tofu, Tofu în stil Sichuan cu ciuperci, și Ardei Sichuan și tofu crocant se amestecă pe tăiței Soba de ceai verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu în lățime în felii de 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare felie în lățime în bastoane de 1/2 inch cu 1 1/2 inch.
Puneți bucățile într-o pungă cu fermoar și adăugați bulionul de legume, 1 lingură. vin și 1 lingură. sos de soia.
Lăsați-l să se marineze, întorcând punga la fiecare câteva minute, în timp ce pregătiți legumele și sosul. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați oțeturile, 2 lingurițe. sos de soia, 1 lingura. vin, nectar de agave sau zahăr, pastă de usturoi chili și ulei de susan. Pune deoparte. Curățați și feliați castanele de apă și tăiați fiecare felie în bucăți, aproximativ trei bucăți pe felie. Feliați ceapa verde subțire, separând blaturile verde închis de părțile verde deschis și alb. Pulverizați sau frecați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei și încălziți-o la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de scallion de culoare deschisă, usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de 1-2 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Pulverizați din nou tigaia ușor și adăugați tofu și marinada acestuia în tigaie, asigurându-vă că tofu este într-un singur strat. Când marinada s-a evaporat, întoarceți cu grijă tofu (care ar trebui să fie maro deschis pe fund) și gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Adăugați amestecul de ceapă verde înapoi în tigaie și gătiți, amestecând încă un minut.
Adăugați castanele de apă și sosul și aduceți la fierbere.
Adăugați amidon de porumb și apă și fierbeți până se îngroașă și lucioasă.
Se ia de pe foc și se ornează cu blaturi de ceapă verde.