Sichuan Tofu cu sos de usturoi

Sichuan Tofu cu sos de usturoi
Sichuan Tofu cu sos de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, oțet de orez, pastă de usturoi chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Sichuan Mapo Tofu / Picant Tofu, Tofu în stil Sichuan cu ciuperci, și Ardei Sichuan și tofu crocant se amestecă pe tăiței Soba de ceai verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în lățime în felii de 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare felie în lățime în bastoane de 1/2 inch cu 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Puneți bucățile într-o pungă cu fermoar și adăugați bulionul de legume, 1 lingură. vin și 1 lingură. sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Lăsați-l să se marineze, întorcând punga la fiecare câteva minute, în timp ce pregătiți legumele și sosul. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați oțeturile, 2 lingurițe. sos de soia, 1 lingura. vin, nectar de agave sau zahăr, pastă de usturoi chili și ulei de susan. Pune deoparte. Curățați și feliați castanele de apă și tăiați fiecare felie în bucăți, aproximativ trei bucăți pe felie. Feliați ceapa verde subțire, separând blaturile verde închis de părțile verde deschis și alb. Pulverizați sau frecați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei și încălziți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați feliile de scallion de culoare deschisă, usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Pulverizați din nou tigaia ușor și adăugați tofu și marinada acestuia în tigaie, asigurându-vă că tofu este într-un singur strat. Când marinada s-a evaporat, întoarceți cu grijă tofu (care ar trebui să fie maro deschis pe fund) și gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați amestecul de ceapă verde înapoi în tigaie și gătiți, amestecând încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați castanele de apă și sosul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Adăugați amidon de porumb și apă și fierbeți până se îngroașă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
9
Se ia de pe foc și se ornează cu blaturi de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista