Sichuan Tofu cu sos de usturoi

Sichuan Tofu cu sos de usturoi
Sichuan Tofu cu sos de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, oțet de orez, pastă de usturoi chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Sichuan Mapo Tofu / Picant Tofu, Tofu în stil Sichuan cu ciuperci, și Ardei Sichuan și tofu crocant se amestecă pe tăiței Soba de ceai verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în lățime în felii de 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare felie în lățime în bastoane de 1/2 inch cu 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Puneți bucățile într-o pungă cu fermoar și adăugați bulionul de legume, 1 lingură. vin și 1 lingură. sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Lăsați-l să se marineze, întorcând punga la fiecare câteva minute, în timp ce pregătiți legumele și sosul. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați oțeturile, 2 lingurițe. sos de soia, 1 lingura. vin, nectar de agave sau zahăr, pastă de usturoi chili și ulei de susan. Pune deoparte. Curățați și feliați castanele de apă și tăiați fiecare felie în bucăți, aproximativ trei bucăți pe felie. Feliați ceapa verde subțire, separând blaturile verde închis de părțile verde deschis și alb. Pulverizați sau frecați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei și încălziți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați feliile de scallion de culoare deschisă, usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Pulverizați din nou tigaia ușor și adăugați tofu și marinada acestuia în tigaie, asigurându-vă că tofu este într-un singur strat. Când marinada s-a evaporat, întoarceți cu grijă tofu (care ar trebui să fie maro deschis pe fund) și gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați amestecul de ceapă verde înapoi în tigaie și gătiți, amestecând încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați castanele de apă și sosul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Adăugați amidon de porumb și apă și fierbeți până se îngroașă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Se ia de pe foc și se ornează cu blaturi de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista