Shui Zhu Yu (Pește Fiert Sichuan)

Shui Zhu Yu (pește fiert Sichuan) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper măcinat, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pește fiert din Sichuan (Shui Zhu Yu, XV), Carne de vită fiartă în stil Sichuan cu Chili, și Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați albusul de ou, amidonul de porumb, ardeiul alb și albusul de ou împreună într-un bol; adăugați basa și amestecați pentru a acoperi. Puneți deoparte și lăsați să se marineze cel puțin 15 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați boabele de piper și ardeii chile uscați în uleiul fierbinte până devin un roșu foarte închis (vor arăta aproape negru, așa că aveți grijă să nu ardeți ardeii iute).
Scoateți ardeii iute uscați și boabele de piper din tigaie. Tocați ardeii chile. Mash boabele de piper fin; pus deoparte.
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați 1 lingură ulei vegetal și sosul de fasole; gătiți și amestecați sosul de fasole cu uleiul până când amestecul devine roșu. Amestecați apa în sos, creșteți căldura la mare și gătiți până când sosul se fierbe.
Scoateți feliile de ghimbir din peștele marinat și adăugați la sosul clocotit; gătiți peștele la fiert până când carnea devine albă.
Împărțiți țelina și varza între două boluri de supă.
Se toarnă peștele și sosul peste țelină și varză. Se acoperă cu usturoiul, boabele de piper și ardeii chile.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mare până când începe să fumeze; turnați cu grijă uleiul fierbinte peste usturoi, boabe de piper și ardei chile.
Garnisiți fiecare porție cu cilantro pentru a servi.