Shortcakes Cu Banane Caramelizate
Shortcakes cu banane caramelizate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcakes caramelizate cu piersici și zmeură, Caramelizate-nectarine și ghimbir Shortcakes cu smântână, și Banana Split Shortcakes.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 3 linguri de zahăr brun și scorțișoara până se omogenizează bine. Se amestecă laptele și 3 linguri de unt topit până se formează aluatul moale. Aruncați cu 6 linguri îngrămădite pe foaia de fursecuri unsuroasă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Între timp, în tigaie de 10 inci, topiți 6 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă 1/2 cană zahăr brun. Gatiti, amestecand constant, aproximativ 2 minute sau pana se dizolva.
Adăugați banane în tigaie; se acoperă cu amestec de caramel. Se amestecă scorțișoara măcinată; se ia de pe foc.
Pentru a servi, împărțiți prăjiturile calde; umpleți cu umplutură caldă de banane.
Stropiți fiecare cu 2 linguri de topping de fudge fierbinte.