Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată

Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată
Nevoie de o desert vegan? Shortcake cu căpșuni de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr de cofetărie, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată, Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată, și Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 40 de căni din 2 (24 de cani) mini Tigăi pentru cupcake sau 16 Căni din 2 Tigăi pentru brioșe de dimensiuni obișnuite (12 cani) cu căptușeli pentru cupcake din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
3
Cerneti sau amestecati faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol. Într-un castron separat, amestecați laptele de cocos, uleiul, oțetul, vanilia și pudra de espresso până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lapte De CocosLapte De Cocos
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
OțetOțet
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul umed în amestecul uscat și se amestecă cu o furculiță sau cu un tel mic. Împărțiți aluatul uniform între căptușelile de cupcake pregătite. Cupele trebuie umplute aproximativ 2/3-pline și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 22 de minute pentru mini cupcakes și aproximativ 25 de minute pentru cupcakes de dimensiuni obișnuite. Răciți cupcakes-urile în tigăi timp de 5 minute și apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BatetiBateti
5
Tăiați 1/3 din fiecare cupcake și tăiați cu glazură și căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
6
Așezați partea superioară a cupcake-ului înapoi deasupra și adăugați un pic suplimentar de glazură și căpșuni feliate. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
7
Combinați zahărul, margarina și extractul de vanilie al cofetarilor în vasul unui mixer. Bateți cu viteză medie-mare până când se combină. Cu mixerul pornit, adăugați câte 1 lingură de apă, până la consistența dorită a cremei de unt.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
MargarinăMargarină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista