Shortcake Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strawberry Shortcake. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de biscuiți din zară Pillsbury golden homestyle, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Feliați căpșunile într-un castron mare.
Se presară cu 1/3 cană de zahăr, se aruncă și se lasă deoparte. Separați aluatul în porții individuale și așezați-l pe o foaie de copt, presărați blaturile cu zahărul rămas și coaceți conform instrucțiunilor pachetului.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 3 până la 5 minute. Feliați fiecare biscuit în jumătate.
Așezați jumătatea inferioară pe o farfurie și acoperiți cu o parte din frisca. Puneți fructele de pădure și sucurile peste smântână și sandviș cu jumătatea de biscuiți rămasă.