Shortcake Cu Căpșuni

Shortcake Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strawberry Shortcake. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de biscuiți din zară Pillsbury golden homestyle, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Feliați căpșunile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară cu 1/3 cană de zahăr, se aruncă și se lasă deoparte. Separați aluatul în porții individuale și așezați-l pe o foaie de copt, presărați blaturile cu zahărul rămas și coaceți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 3 până la 5 minute. Feliați fiecare biscuit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați jumătatea inferioară pe o farfurie și acoperiți cu o parte din frisca. Puneți fructele de pădure și sucurile peste smântână și sandviș cu jumătatea de biscuiți rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure
BiscuițiBiscuiți
CremăCremă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista