Shortbread Scoțian

Shortbread Scoțian
Nevoie de o desert vegetarian? Pâinea scurtă scoțiană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 128 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Shortbread Scoțian, Shortbread Scoțian Sharp-Cheddar, și Shortbread Scoțian Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt de unt și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
3
Adăugați 3 până la 3 3/4 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă bine.
5
Presărați placa cu făina rămasă. Frământați 5 minute, adăugând suficientă făină pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Rola la 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Tăiați în benzi de 3x1 inch. Înțepați cu furculița și așezați-le pe foi de copt uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista