Shortbread Caramel Brownie Baruri

Shortbread Caramel Brownie Baruri
Shortbread caramel Brownie baruri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 325 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 65 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Un amestec de praf de copt, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Espresso-Shortbread Brownie baruri, Espresso-Shortbread Brownie Baruri, și Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri}.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 cană de unt în bucăți. În vasul unui robot de bucătărie, combinați 2 căni de făină, 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și bucățile de unt. Rotiți până când aluatul se unește. Apăsați uniform pe fundul unei tigaie cu unt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când Blatul Se simte uscat și abia începe să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Între timp, desfaceți caramelele și puneți-le într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde cu lapte. Gatiti intr-un cuptor cu microunde la putere maxima (100%) timp de 1 minut. Se amestecă amestecul, apoi se gătește și se amestecă la intervale de 30 de secunde până se topește și se omogenizează, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
5
Se întinde uniform amestecul de caramel peste crusta răcită și se răcește până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Într-un castron mare așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ciocolata și restul de 1/2 cană de unt adesea până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Scoateți vasul de peste apă și, cu un tel sau un mixer la viteză medie, bateți în restul de 3/4 cană de zahăr, ouă și vanilie până se omogenizează bine. Se amestecă restul de 1/2 cană de făină, praful de copt și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă amestecul de ciocolată peste stratul de caramel și se folosește un cuțit sau o spatulă pentru a întinde nivelul, acoperind complet caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în stratul de ciocolată iese curată, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
10
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în 24 de bare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista