Shortbread
Shortbread este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat superfin, opțional: nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jam Shortbread, Shortbread, și Mocha Shortbread.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Amestecați untul, zahărul, vanilia și sarea într-un castron cu o furculiță până se combină bine. Cerneti faina in amestecul de unt si amestecati cu furculita pana cand amestecul formeaza un aluat moale.
Transferați aluatul pe o foaie mare de copt Ungară și bateți într - un dreptunghi de 9 x 4 1/2 inch. Crimpați marginile decorativ și înțepați aluatul peste tot cu dinții unei furculițe. Scorați aluatul transversal cu spatele unui cuțit în 8 secțiuni. Dacă doriți, presărați nuci prăjite tocate și apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor.
Coaceți pâinea scurtă în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii, aproximativ 15 minute.
Se răcește shortbread pe foaia de copt pe un raft 10 minute, apoi se taie în felii (în timp ce încă cald) cu un cuțit ascuțit.
Transferați feliile cu o spatulă în raft pentru a se răci complet.