Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki

Rețeta Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, sherry, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci, ceapă verde tocată și ghimbir; saut 3 minute. Puneți lingura într-un castron mic și amestecați 1 lingură de sos teriyaki. Pune deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de ciuperci în fiecare buzunar.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați 2 linguri de sos teriyaki, coajă de portocală, suc de portocale, sherry și miere în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana. Puneți glazura portocalie peste pui și garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.