Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki

Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki
Rețeta Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, sherry, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciuperci, ceapă verde tocată și ghimbir; saut 3 minute. Puneți lingura într-un castron mic și amestecați 1 lingură de sos teriyaki. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de ciuperci în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 2 linguri de sos teriyaki, coajă de portocală, suc de portocale, sherry și miere în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana. Puneți glazura portocalie peste pui și garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista