Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki

Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki
Rețeta Shiitake-piept de pui umplut cu glazură Teriyaki este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, sherry, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ciuperci, ceapă verde tocată și ghimbir; saut 3 minute. Puneți lingura într-un castron mic și amestecați 1 lingură de sos teriyaki. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de ciuperci în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați 2 linguri de sos teriyaki, coajă de portocală, suc de portocale, sherry și miere în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana. Puneți glazura portocalie peste pui și garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista