Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto

Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto
Pătratele Shiitake Frittata cu Prosciutto ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți ouă, albușuri de ou, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto, Scoică, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză, și Legume Pătrate Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci la foc moderat; apoi gătiți ciupercile și șalotii, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați apă și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă și ciupercile sunt fragede și aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
În timp ce ciupercile se gătesc, bateți ușor ouăle întregi, albușurile, parmezanul, sarea kosher și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Adăugați amestecul de ouă în ciuperci; apoi gătiți la foc mare, amestecând rapid, până când ouăle sunt ușor amestecate, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și formați frittata într-un pătrat de 6 1/2 inch cu o spatulă. Gatiti la foc mic pana cand fundul este setat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați tigaia sub broiler (înfășurați mânerele nemetalice în folie), la 5 până la 6 inci de la căldură și fierbeți până când ouăle sunt doar ferme la atingere și abia aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Transferați frittata pe o tăietură și răciți. Tăiați marginile pătratului, apoi tăiați frittata în 24 de dreptunghiuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați fiecare felie de prosciutto pe lungime în 3 benzi. Înfășurați o bandă prosciutto pe lungime în jurul fiecărui dreptunghi de ou, apoi legați un arpagic în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Serviți la temperatura camerei.
10
Nota bucătarilor: pătratele Frittata pot fi făcute cu o zi înainte și răcite, acoperite cu un prosop de hârtie umezit, apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista