Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto
Pătratele Shiitake Frittata cu Prosciutto ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți ouă, albușuri de ou, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto, Scoică, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză, și Legume Pătrate Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci la foc moderat; apoi gătiți ciupercile și șalotii, amestecând ocazional, 3 minute.
Adăugați apă și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă și ciupercile sunt fragede și aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul.
În timp ce ciupercile se gătesc, bateți ușor ouăle întregi, albușurile, parmezanul, sarea kosher și piperul, după gust.
Adăugați amestecul de ouă în ciuperci; apoi gătiți la foc mare, amestecând rapid, până când ouăle sunt ușor amestecate, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și formați frittata într-un pătrat de 6 1/2 inch cu o spatulă. Gatiti la foc mic pana cand fundul este setat, aproximativ 2 minute.
Așezați tigaia sub broiler (înfășurați mânerele nemetalice în folie), la 5 până la 6 inci de la căldură și fierbeți până când ouăle sunt doar ferme la atingere și abia aurii, 1 până la 2 minute.
Transferați frittata pe o tăietură și răciți. Tăiați marginile pătratului, apoi tăiați frittata în 24 de dreptunghiuri.
Tăiați fiecare felie de prosciutto pe lungime în 3 benzi. Înfășurați o bandă prosciutto pe lungime în jurul fiecărui dreptunghi de ou, apoi legați un arpagic în cruce.
Serviți la temperatura camerei.
Nota bucătarilor: pătratele Frittata pot fi făcute cu o zi înainte și răcite, acoperite cu un prosop de hârtie umezit, apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.