Sherry-Fructe De Iarnă Coapte
Sherry-fructe de iarnă coapte necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 193 calorii. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este perfect pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: portocale, caise, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sherry-Fructe De Iarnă Coapte, Compot copt de fructe de iarnă, și Tort De Fructe Cu Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 8 ingrediente într - un vas de copt de 11 x 7 inci; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți cu folie de aluminiu și răciți 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți fructele, acoperite, 45 până la 50 de minute sau până când sunt bine încălzite și fructele sunt moi.
Lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Se servește cu o lingură pliată și, dacă se dorește, smântână cu zahăr brun-lămâie.
Fructe de iarnă coapte: Port substitut pentru sherry. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Fructe de iarnă coapte: substitut 1 (12-oz.) poate decongelat suc de mere concentrat și 1 cană de apă pentru cidru de mere și sherry. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Sherry De Prune Tropicale-
Fructe de iarnă coapte: substitut 1 (10-oz.) pachet prune uscate fără sâmburi, 1 (6-oz.) pachet ananas uscat, și 1 (5-oz.) pachet mango uscat, tocat, pentru smochine, caise și mere. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.