Shepherd ' s Pie
Shepherd ' s Pie necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.61 pe portie. Acest fel principal are 281 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sare și piper, ciuperci, legume și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 cu spray de gătit.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti cartofii in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, rezervând o parte din lichidul de gătit. Puneți cartofii cu puțin din lichidul de gătit. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste la foc mediu-mare.
Scurgeți grăsimea din tigaie. Se amestecă ciupercile, legumele amestecate, supa de ciuperci, supa de țelină și sare și piper; se încălzește.
Se toarnă în vasul de copt pregătit, se acoperă cu piure de cartofi și se pune cu unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt aurii, iar amestecul de carne de vită și legume este fierbinte și Bulbuc.