Shauna James Ahern ' s Chile-creveți de tei
Shauna James Ahern ' s Chile-Lime Shrimp Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 262 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, creveți, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern, Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern, și Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună bulionul de pui, tamari, oțetul, chile, coaja de tei și sucul.
Adăugați creveții și marinați cel puțin 30 de minute.
Setați un wok cu fund plat de 14 inci la foc mare. Când wok-ul începe să fumeze, se învârte în 1 lingură de ulei.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați până când își eliberează parfumul, aproximativ 30 de secunde. Împingeți usturoiul și ghimbirul în partea laterală a wok-ului.
Scoateți creveții din marinată, rezervând marinada pentru mai târziu.
Așezați-le plat pe fundul wok-ului. Gatiti fara sa le atingeti timp de 1 minut. Întoarceți creveții și prăjiți până când toți creveții au culoare, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți creveții pe o farfurie.
Rotiți în restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați ciupercile și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați bok choy și împingeți usturoiul și ghimbirul înapoi în wok. Se amestecă timp de 30 de secunde.
Adăugați înapoi creveții și amestecați timp de 30 de secunde. Se învârte în marinada rămasă și se prăjește până când creveții sunt complet fierți și sosul este Bulbuc și redus, aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.