Shanks stil Sicilian: Costolette Siciliane este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei prăjiți, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Costolette d ' abbacchio fritte (cotlete de miel în stil roman), Pește-spadă în stil Sicilian, și Pește-Spadă În Stil Sicilian.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline. Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați osso buco și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați gambele într-un vas de copt acoperit și greu, suficient de mare pentru a ține confortabil gambele. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
În același vas, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă măslinele, caperele, ardeii, roșiile, oregano și zahărul. Degajează cu Marsala. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să fiarbă timp de 10 minute, amestecând des. Dacă amestecul devine prea uscat, adăugați o linguriță sau 2 de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Puneți cantități egale de sos peste fiecare coadă. Acoperiți și gătiți până când vițelul este foarte fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)