Shamrock Caramele Fudge
Rețeta Shamrock Toffee Fudge ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 60. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână glazură de vanilie, colorant alimentar, bucăți de caramel acoperite cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Espresso Toffee Fudge, Toffee Chip Fudge, și Pecan Caramele Fudge.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. tigaie pătrată cu folie și ungeți folia; pus deoparte. Într-o cratiță mare, combinați laptele și chipsurile. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topesc chipsurile.
Adăugați untul și sarea; se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se amestecă bucățile de caramel și se extrage.
Se toarnă în tigaie pregătită. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Folosind folie, îndepărtați fudge din tigaie; îndepărtați cu grijă folia.
Tăiați fudge în 1-in. pătrate.
Așezați glazura într-o pungă mică de plastic resigilabilă; nuanțați cu colorant alimentar.
Tăiați o gaură mică într-un colț al sacului; țeavă un trifoi pe fiecare pătrat.