Sfeclă și J Aproxuccama pe andive cu sos de iaurt cu usturoi

Sfeclă și J. L. Caman pe andive cu sos de iaurt de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 50 de porții cu 29 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Un amestec de oțet de vin roșu, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sfeclă Și Jinccaman Pe Andive Cu Sos De Iaurt Cu Usturoi, Salată de sfeclă, fenicul și jicama cu sos de nuci de Macadamia, și Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice).
Instrucțiuni
Scurgeți iaurtul într-o sită mare căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză, răcită, cel puțin 8 ore. Se amestecă iaurtul scurs cu usturoi, mentă și sare după gust.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului 1 1/4 ore sau până când este fragedă când este străpunsă cu un cuțit. Sfecla rece. Cojiți sfecla și J-ul și tăiați-le în zaruri de 1/4 inch. Aruncați cu zahăr, coajă, suc de portocale, oțet, ulei, fenicul și sare după gust.
Se amestecă sucul de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Tăiați capetele din andive și separați-le în frunze. Înmuiați în apă cu lămâie 10 minute pentru a împiedica decolorarea andivei.
Scurgeți și rotiți uscat.
Întindeți puțin pansament pe fiecare frunză și lingurați salata de sfeclă peste ea.
·Puteți face pansament cu 2 zile înainte și răciți-l, acoperit.* Sfecla poate fi prăjită, iar sfecla și J buculcama tăiate cubulețe, cu 1 zi înainte. Dar păstrați separat, răcit, în pungi de plastic sigilabile.