Sfeclă Roșie Și Aurie Murată

Sfeclă Roșie Și Aurie Murată
Sfecla roșie și aurie murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 65 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, semințe de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Ceapă Roșie Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla roșie și sfecla aurie în cratițe separate și adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă parțial și se fierbe până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit din sfecla de aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Lasă să se răcească ușor.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o în felii de 1/4 inch grosime și împărțiți-le și feliile de ceapă și usturoi uniform între 2 conserve sterilizate de 1 litru jars.In o cratiță, combinați lichidul de gătit rezervat, oțetul, zahărul, cardamomul, cuișoarele, ienibaharul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se pune la foc mediu și se încălzește, amestecând, suficient de mult pentru a dizolva zahărul, apoi se toarnă peste sfeclă, scufundându-le complet și umplând borcanele până la 1/4 inch de vârf. Folosind un prosop fierbinte și umed, ștergeți jantele curate. Sigilați bine cu capace și benzi cu șurub. Procesați borcanele într-o baie cu apă fierbinte timp de 15 minute. Folosind clești, transferați pe un suport de răcire cu sârmă, lăsați să se răcească la temperatura camerei și verificați dacă există o etanșare bună. Etichetați și depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 3 luni. Dacă sigiliul nu este bun, păstrați la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În51 m.
Porții65
Scor De Sănătate1
Revista