Sfeclă Roșie Și Aurie Murată
Sfecla roșie și aurie murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 65 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, semințe de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Ceapă Roșie Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Puneți sfecla roșie și sfecla aurie în cratițe separate și adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă parțial și se fierbe până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit din sfecla de aur.
Lasă să se răcească ușor.Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o în felii de 1/4 inch grosime și împărțiți-le și feliile de ceapă și usturoi uniform între 2 conserve sterilizate de 1 litru jars.In o cratiță, combinați lichidul de gătit rezervat, oțetul, zahărul, cardamomul, cuișoarele, ienibaharul și sarea.
Se pune la foc mediu și se încălzește, amestecând, suficient de mult pentru a dizolva zahărul, apoi se toarnă peste sfeclă, scufundându-le complet și umplând borcanele până la 1/4 inch de vârf. Folosind un prosop fierbinte și umed, ștergeți jantele curate. Sigilați bine cu capace și benzi cu șurub. Procesați borcanele într-o baie cu apă fierbinte timp de 15 minute. Folosind clești, transferați pe un suport de răcire cu sârmă, lăsați să se răcească la temperatura camerei și verificați dacă există o etanșare bună. Etichetați și depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 3 luni. Dacă sigiliul nu este bun, păstrați la frigider până la 1 săptămână.