Sfeclă Rasă Pentru Copii Cu Verdeață
Sfecla rasă pentru bebeluși cu verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 260 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, Salată Edamame cu sfeclă și verdeață, și Sfeclă cu nuci, brânză de capră și verdeață pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați verdeața de sfeclă și rezervați. Frecați sfecla. Folosind o mandolină sau un cuțit, tăiați sfecla în felii subțiri de hârtie.
Așezați-le într-un castron mare și aruncați cu uleiul, sucul de lămâie și sarea. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile din verdeață și aruncați-le. Spălați frunzele. Aduceți bulionul de pui la fiert într-o tigaie.
Se adaugă verdeața și se albesc până se ofilesc și se fierb, aproximativ 2 minute.
Între timp, aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Reduceți focul și fierbeți până se îngroașă, 3 până la 4 minute (Face aproximativ 1/4 cană). Pune deoparte.
Împărțiți verdele în 4 farfurii. Completați-le cu salata proaspătă de sfeclă și stropiți cu reducerea balsamică.
Se ornează cu așchii de parmezan.