Sfeclă prăjită și salată de jicama cu sos de arahide Jalapeno

Sfeclă prăjită și salată de jicama cu sos de arahide Jalapeno
Sfeclă prăjită și salată de jicama cu sos de arahide Jalapeno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.0 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați var, coriandru, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă, fenicul și jicama cu sos de nuci de Macadamia, Salată de struguri roșii-Jicama-nuci cu sos de semințe de Mac Mango-Jalapeno, și Salată de Mango, Jicaman și ridiche cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.spălați ușor sfecla; străpungeți în mai multe locuri cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sfecla și ceapa în centrul foii mari de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Stropiți cu 2 lingurițe. de pansament. Aduceți laturile foliei. Dublu ori de sus și ambele capete pentru a sigila pachet, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați pe tava de copt de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți 45 min. sau până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți pachetul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 5 min.
8
Tăiați fanta în folie pentru a elibera aburul înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați sfecla să stea în folie până se răcește. Pentru a curăța, frecați ușor pielea cu o cârpă sau un prosop de hârtie până când pielea este îndepărtată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Tăiați sfecla în pene; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Între timp combinați pansamentul rămas, ardeiul jalapeno, 1/4 cană de arahide și sucul de lămâie în blender; acoperi. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Aranjați jicama pe platoul de servire; se acoperă cu amestec de sfeclă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
13
Stropiți cu amestec de pansament.
14
Se presară coriandru și arahide tocate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
15
Se ornează cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista