Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere
Sfecla prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. Această garnitură are 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, piper măcinat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi, Miere-balsamic glazurate sfeclă prăjită & morcovi, și Sfeclă glazurată și varză cu piper-nuci pecan prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Așezați sfecla pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; se răcește ușor.
Între timp, combinați nucile și mierea într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu-mare 4 pana la 6 min. sau până când amestecul fierbe și spumos, amestecând constant. Se întinde imediat pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; separați ușor cu furculița. Se lasă deoparte să se răcească.
Se amestecă uleiul, sucul și piperul; pus deoparte.
Cojiți și sfărâmați sfecla când este suficient de rece pentru a o manipula; așezați într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de ulei; se amestecă ușor.