Sfeclă prăjită cu Bresaola
Sfecla prăjită cu Bresaolan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bresaola, ulei de măsline extravirgin, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu cimbru și ulei de măsline și condimentați după gust. Îndoiți folia într-un pachet, sigilând marginile.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 45 de minute, sau până când sfecla este ușor străpunsă cu un cuțit.
Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească. Curățați, tăiați și tăiați sfecla în runde.
Se transferă într-un castron și se presară cu oțet.
Pentru a face pansamentul, radeți coaja și stoarceți sucul din lămâie.
Se amestecă cu crme frache, hrean și oțet.
Împărțiți rucola între 6 farfurii și stropiți cu pansament. Se acoperă cu sfeclă și bresaola.
Se ornează cu arpagic și se servește.