Sfeclă prăjită cu Bresaola

Sfeclă prăjită cu Bresaola
Sfecla prăjită cu Bresaolan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bresaola, ulei de măsline extravirgin, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu cimbru și ulei de măsline și condimentați după gust. Îndoiți folia într-un pachet, sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 45 de minute, sau până când sfecla este ușor străpunsă cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească. Curățați, tăiați și tăiați sfecla în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
5
Se transferă într-un castron și se presară cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru a face pansamentul, radeți coaja și stoarceți sucul din lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
7
Se amestecă cu crme frache, hrean și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
OțetOțet
8
Împărțiți rucola între 6 farfurii și stropiți cu pansament. Se acoperă cu sfeclă și bresaola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
SfeclăSfeclă
9
Se ornează cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista