Sfeclă Prăjită
Sfecla prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați tigaia cu folie.
Așezați sfecla în tigaie. Frecați uleiul și sarea peste sfeclă. Acoperiți bine sfecla cu o altă foaie de folie.
Prăjiți 1 oră sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu furculița. Dacă nu este fraged, prăjiți cu 30 până la 60 de minute mai mult. Se răcește 15 minute.
Cu mănușile puse, îndepărtați cojile exterioare de sfeclă.
Tăiați sfecla în felii sau sferturi.