Sfeclă, praz și ceapă

Sfeclă, praz și ceapă
Sfecla, prazul și ceapa durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, rozmarin, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Sfeclă prăjită, praz și vinete, Salată de Paste cu sfeclă prăjită și praz, și Pui fiert cu Turmeric cu sfeclă aurie și praz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie de prăjire a cuptorului pe bază de greu deasupra aragazului și aruncați legumele și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se presară cu ulei. Se amestecă până încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se adaugă ierburile, se presară peste oțet și se condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute, apoi reduceți focul la 190C/ventilator 170C/gaz 5 și continuați să gătiți încă 30 de minute, amestecând de 2 până la 3 ori până când sfecla roșie este fragedă. Dacă legumele încep să ardă, mai adăugați puțin ulei și oțet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se servește ca fel de mâncare de legume împrăștiat cu nuci de pin prăjite sau ca fel principal cu brânză de capră, fasole albă gătită și rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fasole AlbăFasole Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista