Sfecla portocalie glazurată este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 204 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sfeclă, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sfeclă Glazurată Cu Portocale, Sfeclă Glazurată Cu Portocale, și Sfeclă glazurată cu vanilie-portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 1/2 căni de apă și suc de portocale la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați fâșii de sfeclă și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
3
Scurgeți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; adăugați zahăr brun, sare și nucșoară, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Resturi Proaspete
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă amestecul peste fâșii de sfeclă. Pregătire: 25 min., Bucătar: 35 min.