Sfeclă portocalie-balsamică cu busuioc
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sfecla portocalie-balsamică cu busuioc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sfeclă Cu Pansament Balsamic-Portocaliu, Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă, și Sfeclă Balsamică-Miere.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se introduce într-un cuptor olandez mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Puneți uleiul și coaja portocalie într-o tigaie mică antiaderentă și gătiți la foc mic 5 minute sau până când uleiul este parfumat.
. Tăiați rădăcinile sfeclei. Frecați pielea și tăiați fiecare sfeclă în 4 pene.
Combinați sfecla, uleiul infuzat, busuiocul și ingredientele rămase într-un bol, aruncând ușor pentru a acoperi.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți.